Objednejte si nás!

Do zapékací mísy

  • Gnocchi které chutnají jako v italské restauraci. Vyrobené z tvrdé pšeničné kupice, tzv. semoliny, která se tradičně používá pro výrobu těch nejlepších těstovin, a bramborového pyré. Gnocchi mají tvar malých nočků s drážkami, které na sebe perfektně nabalují omáčku. Můžete je použít jako hlavní chod i přílohu. Jsou hotové za pár minut a navíc vás opravdu zasytí!

  • Vepřové medailonky trochu jinak: Medailonky se v sýrovo-smetanové omáčce šetrně uvaří, takže zůstanou nádherně šťavnaté a navíc nemusíte stát v kuchyni. Proto Vám zůstane čas, který můžete strávit například s rodinou.

  • Kuřecí maso je nejoblíbenější mezi drůbežím masem, a to především proto, že ho můžeme připravit na mnoho způsobů. Jemná stehýnka se výborně hodí pro kořeněné recepty, jako je například i tento. Krásně křupavé na povrchu a uvnitř šťavnaté maso, takový výsledek můžeme s tím to originálním receptem zaručit. Toto spojení kuřecího masa a meruněk přinese na Váš stůj jedinečný zážitek chutí.

  • Salát Caprese je téměř italským národním jídlem a obvykle se podává jako předkrm. Odráží barvy italské vlajky: červená, bílá a zelená. Obliba Caprese je však rozšířena do celého světa. Skvěle Vás osvěží v letních měsících, v průběhu roku zažene menší hlad. Nyní Vám přinášíme recept, který byl inspirován touto báječnou kombinací z Itálie. Šťavnaté Mini karbanátky a chuť rajčat. Jednoduše neodoláte!

  • Zajímavost: Rajče bylo v 17. a 18. století považováno za okrasnou rostlinu. Postupem času se zařadilo do potravinového sortimentu. Nabízí velké množství vitamínů a vlákniny. V kuchyni se používá po celém světě. Jeho využití do lahodných pokrmů je nesčetné množství, ale ani tak, neztratilo keříčkové rajské na své kráse a dodnes jej vídáme na záhoncích našich domovů.

  • Tento pokrm v sobě spojuje vše, co tvoří typickou lehkou středomořskou kuchyni: Vůně zralých rajčat, čerstvé bylinky, olivový olej a to nejlepší z moře.

  • Jednoduchý a rychlý recept, který je zdravý a díky smetaně skvěle chutná a také zasytí!

  • "Limanda aspera" je nepříliš známá platýzovitá ryba. Maso limandy je libové, bílé a obzvláště aromatické. Užijte si tento pokrm s vaším oblíbený suchým bílým vínem.

  • Oblíbená klasika pro celou rodinu! Recept můžete obměnit dle Vlastní chuti a fantazie.