Objednejte si nás!

Předkrmy

  • Zelenina je základ pro vydatné krémové polévky. Ať už je to brokolice, květák, hrášek nebo čočka, vždy se hodí do polévky, která je jako předkrm a nebo poslouží i jako syté pohoštění.

  • Mladý, sladký a svěží hrášek dodá klasice mezi polévkovými krémy naprosto jedinečnou chuť. Můžete ho podávat s krutony, opečenými tousty, zakysanou smetanou, nastrouhaným parmazánem, uzeným nebo marinovaným lososem…. Možností doplnění hráškového krému je nespočet, záleží jen na Vaší fantazii a chuti.

  • Lahodná polévka, která je rychle hotová! Díky vysoké kvalitě tichooceánských garnel můžete tento hráškový krém podávat i při slavnostních příležitostech.

  • Typická středomořská kombinace mořských plodů a bylinek doplněná klasickou omáčkou aioli. Aioli je jednoduchá studená omáčka využívaná především ve středomořské a také francouzské kuchyni. Jistě si ji zamilujete. Hotová je za pár minut, ideální k rybám a mořským plodům.

  • Variant na toto jednoduché „mlsání“ je bezpočet! Obložte si bramborové placky vším, co máte rádi! Zkuste také například verzi „hawaii“ se šunkou, ananasem a sýrem.

  • "Œufs en cocotte" neznamená nic jiného, než "vejce v hrnci". Hlavními složkami tohoto francouzského pokrmu jsou crème fraîche a samozřejmě vejce. Crème fraîche je zakysaný výrobek, který musí obsahovat nejméně 30 % tuku v sušině. Výběr zbývajících ingerencí záleží už pouze na Vaší fantazii. Můžete přidat například houby, celer, nebo jako v našem případě hrášek. Vyzkoušejte lahůdku pro každou příležitost ve francouzském stylu.

  • Nastartujte svůj organismus a přivítejte příchod jara dávkou bílkovin a vitamínů. Zelené fazolky i vejce obsahují tyto pro náš organismus nezbytné látky. Potěšte se svěží zelenou barvou, kterou mají Fazolové lusky a která také k tomuto ročnímu období nepochybně patří.

  • Špízy pro malé i velké námořníky. Skvělé pro nejrůznější příležitosti. Jednoduché a nápadité, zaručeně sklidí úspěch!

  • Taštičky inspirované řeckou kuchyní! Jsou výborné jak ještě teplé, čerstvě vytažené z trouby, tak studené. Jsou perfektním občerstvením na cesty nebo piknik.

  • Žampiony patří mezi nejoblíbenější houby. Původně pocházejí z oblasti Francie, ale i v naší kuchyni téměř zdomácněly. Jsou plné minerálů, vitaminů a bílkovin.