V tomto článku vám představíme jednoduchý návod, který vám pomůže rozpéct mražené pečivo k dokonalosti.

Mražené pečivo k rozpékání

Mražené pečivo je skvělým řešením pro ty, kteří nechtějí nebo nemají čas kupovat stále čerstvé pečivo. Navíc, pokud víte, jak správně rozpéct mražené pečivo, můžete docílit chutného pečiva jako z pekárny.

Rozpékání pečiva v troubě

  1. Předehřejte troubu na teplotu uvedenou na obalu mraženého pečiva. Většinou se doporučuje předehřát troubu na 200°C.
  2. Rozložte mražené pečivo na plech vyložený pečicím papírem.
  3. Ujistěte se, že mezi kousky pečiva je dostatečný prostor, aby se mohlo rozpínat.
  4. Vložte plech s pečivem do předehřáté trouby a nastavte si čas dle návodu na obalu. U kaiserek se doporučuje čas 8 minut, u baget až 14 minut.
  5. Po uplynulém čase by pečivo mělo dosáhnout zlatavé barvy a být krásně křupavé.
  6. Vyjměte pečivo z trouby a nechte ho chvíli vychladnout.
Broskvovo-jogurtové řezy
359 Kč
 
Jablečný závin
99 Kč
 
Pečivo Mix
179 Kč
 
Makové řezy
199 Kč
 
Mramorové dezertíky
269 Kč
 
Švestkový koláč
255 Kč
 
Country pečivo
199 Kč
 
Listové těsto
84 Kč