Recepty

Přinášíme Vám inspiraci pro Vaše každodenní vaření. Připravte své rodině na stůl to nejlepší. S námi můžete být šéfkuchařem i Vy!

Masové kuličky v žampionové omáčce

Masové kuličky v žampionové omáčce

Koule z mletého masa jsou velmi oblíbené v mnoha kuchyních světa. Ať už hledáte masové kuličky na různé způsoby, rozhodně si pochutnáte na tomto italském receptu.

Vyloupané slávky s bazalkovým pestem a bramborovými gnocchi

Vyloupané slávky s bazalkovým pestem a bramborovými gnocchi

Pokud si na dovolené u moře rádi dopřáváte jídla s plody moře, není důvod, proč si je nedopřát i doma. Například příprava mušlí je rychlá a jednoduchá a výsledek bude stejně uspokojivý jako v přímořské restauraci.

Filet z tresky se špenátem

Filet z tresky se špenátem

Zapomeňte na školní jídelnu a připravte se na zcela jiný chuťový zážitek. Ukážeme Vám, jak snadno připravit parádní smažený filet, který krásně voní. Důležitou roli hraje i příloha. Tu zastoupí svěže zelený listový špenát s jednoduchou tepelnou úpravou.

Vepřové řízky s bramborovou kaší

Vepřové řízky s bramborovou kaší

Není snad klasičtější české jídlo než smažený řízek servírovaný s bramborem nebo bramborovou kaší a kyselou okurkou. Využijte náš rychlý recept na tuto dokonalou klasiku, kterou miluje snad skoro každý.

Grilovaný pstruh s gratinovanými bramborami

Grilovaný pstruh s gratinovanými bramborami

Jednou z nejoblíbenějších ryb u nás je pstruh. Pokud nemáte někde v okolí sádky nebo šikovného rybáře, rozhodně si tuhle výtečnou rybu dopřejte od nás. Příprava je rychlá a velmi snadná - dobrá ryba nepotřebuje příliš dalších surovin.

Grilovaný filet John Dory s rösti

Grilovaný filet John Dory s rösti

Znáte rybu pojmenovanou po svatém Petrovi? John Dory neboli ryba sv. Petra patří mezi výjimečné ryby. I rybáři, kterým se jí podaří vylovit, to považují za dobré znamení. Proto Vám nabízíme velmi jednoduchý recept na tuto opravdovou delikatesu mezi rybími pokrmy. A k tomu netradiční bramborovou přílohu – rösti.

Marinovaná krkovice se zelenými fazolkami

Marinovaná krkovice se zelenými fazolkami

Znáte správnou přípravu masa, abyste ho měli měkké a šťavnaté? Ideální způsob je marinování. Správně by se mělo naložit do marinády minimálně 3 hodiny před grilováním, avšak s naším produktem již máte vše připraveno, můžete začít grilovat. Až budete mít hotovo, bude to vonět až k sousedům!

Grilovaná kuřecí křídla s bagetou

Grilovaná kuřecí křídla s bagetou

K létu neodmyslitelně patří grilování. Kdo by odolal masu provoněnému kouřem? Grilovat můžete skoro vše - maso, zeleninu či sýry. Ovšem kuřecí křidýlka jsou naprosto fantastická záležitost. Lahodně jemná a přitom šťavnatá – co si přát víc? Jsou navíc hotová raz dva. A co se k nim nejvíce hodí? Samozřejmě čerstvě upečené bagety.  Zkuste náš recept!

Čevapčiči s hranolky

Čevapčiči s hranolky

Hledáte nejlepší recept na čevapčiči? Nemusíte. Máme pro Vás již připravený pokrm, který snadno připravíte a můžete servírovat jako hlavní jídlo k obědu nebo k večeři. Ideálně podávejte s vařenými bramborami, hranolky nebo chlebem.

Strana 1 z 5