Oblíbená delikatesa pro milovníky ryb! Jemná chuť lososa ve skvělé kombinaci s koprem, cibulkou, citrónem a hořčicí. Perfektní předkrm pro Vaše slavnostní menu.
Náročnost: Střední
Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
- 500 g Filetu z lososa
- 2 lžíce nasekaného kopru
- 2 šalotky, nakrájené nadrobno (možno použít i Cibule kostičky)
- 1 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce citrónové šťávy
- 1 lžička dijonské hořčice
- mořská sůl a čerstvě mletý pepř
Lososa nechte rozmrazit v ledničce. Po rozmrazení nakrájejte na drobné kostičky a promíchejte s nasekanou cibulkou, olivovým olejem, citrónovou šťávou, dijonskou hořčicí a nasekaným koprem. Ochuťte solí a čerstvě mletým pepřem a nechte 5 minut odpočinout. Podávejte vychlazené, s opečeným toustovým chlebem, čerstvými bylinkami a dílky citronu.