Treska pestrá patří mezi nejčastěji lovené ryby světa, má krásně šťavnaté maso. Není proto divu, že se i v českých domácnostech stala synonymem pro mořské ryby. Ideální příloha k této rybě je mladý hrášek, který můžeme např. jednoduše restovat na másle. A chutnat bude celé rodině!
Náročnost: Snadné
Doba přípravy: cca 30 minut
Počet porcí: 4
- 800 g Obalovaná treska
- 800 g Hrášek
- 50 g másla
- sůl, pepř
Na pánvi rozpusťte máslo, přidejte zmrazený hrášek a restujte 5-10 minut. Hrášek by neměl restováním zhnědnout. Troubu předehřejte a vyjměte Obalovanou tresku z obalu. Ve mrazeném stavu vložte do trouby a pečte při 220 °C 20-25 minut. Pokrm můžete doplnit o vhodnou bramborovou přílohu, například Hranolky vlnky.